Mango.nu

Musikkultur

Upplev musik

Musik är internationellt. Musik är globalt och påverkar alla på olika sätt. Man behöver inte sitta och lyssna på musik i ensamhet. Man kan uppleva musik. 

Festival

På festivaler får man chansen att se fler än ett favoritband, speciellt om man går på en genrefestival. För hårdrockarna finns Sweden Rock och för de jazzintresserade finns Stockholm Jazzfestival.

Festivallivet är väldigt speciellt. Det är ett av få tillfällen då människor betalar för att sova dåligt och går omkring lerig och oduschade i flera dagar. Men det är värt det! På en festival finns en otrolig gemenskap och har man tur kan man träffa vänner för livet. Musik är en av de bästa sakerna att ha gemensamt. Det kan leda till nya upptäckter och en djup vänskap.

Musikaler

Är man inte festivalsugen kan man alltid tackla en musikalresa. Att få åka utomlands är en rolig sak i sig, men hela resan blir ännu mer minnesvärd om man gör någonting speciellt än att bara bada och shoppa.

Musikaler förmedlar berättelser genom sång och dans. Musik är en universalt språk kan man säga, alla människor har lätt att förstå vilken känsla som skådespelarna vill framföra genom hur dyster eller glad musiken är.

En musikalresa behöver heller inte kosta multum. Det finns billiga alternativ där företag bokar flyg och biljetten till olika musikaler åt dig. Har du specialönskemål och bordsbokning för en fin middag för eller efter kan dessa företag oftast ordna med det också.

Comments are closed.